Om oss

Vem är vi?

Vi är ett företag från Aalborg, Danmark som har startades för att ge möjligheten att förse folk med snygg, skön och smidig sportutrustning. Allt startade 2015 när vi fann det svårt hitta bra sportklockor och i fokus på hälsa och motion så ville vi ge en smart lösning för aktivt personer eller folk som vill komma igång med träningen. Därför etablerade vi sports-headset.dk, som är en webbaffär som erbjuder trådlösa hörlurar och löparmband, som kan hjälpa folk att göra träning roligt och smidigt, därmed förbättra och hålla svenskarnas hälsa på topp.

Idag har vi vårt huvudkontor och lager centralt i Aalborg, Danmark. Härifrån packas och skickas alla våra order och besvaras alla frågor från kunder.

Lättare, roligare och sundare!

Hos sports-headset.dk har vi ett mål och en önskan om att göra det lättare att komma igång med att vara aktiv, roligare att vara igång med motion och på det sättet göra hela Sverige sundare!

Vi tror på att musiken är sättet att gå tillväga, om vi ska göra vardagen till en mer aktiv och en sundare livsstil. Därför erbjuder vi en rad olika trådlösa hörlurar, så att du kan få musiken lättillgänglig när du styrketränar, springer eller utför andra aktiviteter.

Hos sports-headset.dk erbjuder vi olika typer av trådlösa hörlurar och tillbehör till sport- eller motionsbruk. Vi säljer enbart produkter med ljud av hög kvalitet och som är konstruerade för att sitta komfortabelt i örat. Se vårt sortiment av trådlösa hörlurar och löparmband.

Även om vi fokuserar mycket på att musiken ska kunna motivera dig till att bli mer aktiv, kan våra trådlösa hörlurar naturligtvis också användas i vardagen. Det betyder att du har fortfarande möjlighet att lyssna på en ljudbok på tåget, höra podcasts medan du dammsuger eller har behov av att fokusera på arbetet eller studierna – sundhet är mer än bara motion.

Snabb och säker leverans

Sports-headset.dk har kontor och lager centralt i Aalborg, varifrån vi själva hanterar alla order – på det sättet vet vi att sakerna blir gjorda på rätt sätt. Vi har kundens önskan i fokus, så vi är glada för att vi hanterar våra order själva. Det är samtidigt din garanti för att just din order blir hanterad säkert och snabbt.

Alla våra paket skickas med PostNord. Du kan läsa mer om våra leveranstider och fraktpriser här.

Certifikat

CSR mærket Sports-headset - Fit 400x400 Miljøvenlig pakning mærket Sports-headset - Fit 400x400 Godkendt webshop mærket Sports-headset - Fit 400x400