Tillbehör

Hos Sports-headset finner du också ett stort sortiment av tillbehör för löpning och träning. 

Skaffa ett löparmband och optimera din träning

Vi har ett stort sortiment av löparmband som kan hjälpa till med att optimera din träning, då din smartphone är en förutsättning för att höra musik när du tränar. Nu behöver du inte längre tänka på vad du ska göra av mobiltelefonen. Den kan enkelt och praktiskt sättas fast i löparmbandet, som kan spännas fast runt armen. På det sättet har du alltid koll på din mobiltelefon medan du motionerar.

Armbandet passar mycket bra tillsammans med trådlösa hörlurar

Ett löparmband är en perfekt match till våra fantastiska trådlösa hörlurar. Hörlurarna ansluts via Bluetooth, och därför behöver du ha med din smartphone när du motionerar. Därför är armbandet en nödvändighet när du använder trådlösa hörlurar.

Med ett löparmband kan telefonen nu lätt och elegant sitta i den lilla fickan på armbandet som spänns runt armen. På det sättet har du både koll på telefon och musik. Löparmbandet är tillverkat med en praktisk ruta i genomskinlig plast, så du kan använda din telefon även om den sitter på löparmbandet.

Alla våra löparmband finns i en klassisk svart färg, som passar till allt och inte sticker ut för mycket. Men, precis som med våra hörlurar, har vi har till vissa modeller olika färger som du kan välja mellan för att få den att matcha din stil. Du kan till exempel matcha dina rosa hörlurar med ett rosa löparmband.

Elegant och säkert

Även om det för många kommer att krävas att man vänjer sig en aning vid att ha sin telefon sittande på armen i stället för att ha den i fickan, finns det en frihet i att man inte behöver löpa med den i handen. När man löper med sin telefon i handen ger det en ojämnhet och en obalans i kroppen, då det kräver att du springer och samtidigt håller fast något – även om själva vikten av en smartphone inte är överväldigande så behöver din kropp använda energi för att hålla koll på den.

En av fördelarna med att ha ett löparmband till din smartphone är att det inte tar mer plats än själva telefonen och den sitter säkert och stabilt på din överarm och du kan fortfarande komma åt alla funktioner på telefonen.

Det är därför helt givet att du ska investera i ett löparmband när du redan har investerat i ett par trådlösa hörlurar – eftersom det ger total frihet.

Vi har löparmband till många olika smartphones

Våra löparmband är inte bara konstruerade för en bestämd modell eller ett bestämt märke. Vi har löparmband till både iPhone och Samsung och därtill flera olika modeler, som sträcker sig från allt från iPhone 5 till Samsung Galaxy S7. Därför är det också en stor chans att vi har ett löparmband som passar till din smartphone.

Löparmbandet spänns fast med ett praktiskt kardborreband av hög kvalitet. Det kan spännas både ut och in i bredden, så att den passar dig oavsett storleken på din överarm. Samtidigt finns det ett litet utrymme i spännmekanismen där du kan förvara en nyckel. På så sätt slipper du att ha den i en ficka eller i handen medan du sportar.

En annan fördel med våra löparmband är att det har en tryckt reflex på de yttre delarna av löparmbandet. Det ger dig en större säkerhet när du rör dig utomhus i mörker. Speciellt på vintern är det ett perfekt sätt att ta med sig säkerhet när man exempelvis ska ut och springa.