Trådlösa hörlurar

Slipp sladdar och dåligt ljud med ett par trådlösa hörlurar

Det finns inget mer irriterande än en sladd som kommer i vägen för din träning. Oavsett om det är under en löptur, där sladden svajar framför kroppen hela tiden eller om det är under styrketräning och öronsnäckan faller ut medan du är i gång med att utföra en övning. Det är då lätt att man förlorar fokus och kan inte ge allt – men detta finns det lyckligvis en lösning för!

Hos sports-headset.dk är vi stolta över att ha ett stort sortiment av trådlösa hörlurar. Musik från trådlösa hörlurar kommer att förbättra din träning, då du slipper irritation och förlorad fokus på grund av störande sladdar eller öronsnäckor som faller ut.

Våra headsets är konstruerade för sport- och motionsbruk, vilket betyder att hörlurarna inte trillar ur örat även vid de vildaste rörelser. Samtidigt säkerställer den ergonomiska konstruktionen av hörlurarna att ljudkvaliteten är hög – så du kan stänga ute världen och fokusera på träning eller aktivitet.

Undvik att bli störd av sladden

Den största fördelen med våra hörlurar är naturligtvis att de är trådlösa. Du ska alltså inte behöva bekymra dig för en sladd medan du tränar. Sladden kommer alltid att vara ett störande element i större eller mindre grad, men med trådlösa hörlurar från sports-headset.dk blir din träning smidigare med större fokus.

Hörlurarna ansluts via Bluetooth, därför behöver du din mobiltelefon eller annan enhet med bluetooth för att kunna använda de trådlösa hörlurarna. En mobiltelefon är något som de allra lesta har med sig vardagligen i fickan eller i sin väska. Vilket fungerar fint när man är ute på promenad eller gör vardagliga ärenden. Trådlösa hörlurar gör de flesta situationer lite smidigare men att motionera i form av löpning, kan bli besvärligt med en telefon antingen i handen eller i fickan. Det ger obalans i kroppen och man förbrukar för mycket energi på att hålla fast den eller ha den svingande i fickan. Hos sports-headset.dk erbjuder vi därför löparmband i vårt sortiment. Med ett löparmband får du en ficka på armen, som kan hålla din smartphone på plats medan du löper eller tränar.

Justera ljudet och musiken direkt på hörlurarna

När du löper, cyklar eller är nere på fitnesscentret kan det vara besvärligt att dra fram telefonen från löparmbandet för att byta låt eller för att höja eller sänka ljudet. Därför kan man på våra trådlösa hörlurar justera ljudstyrkan direkt på hörluren, medan du också kan byta till föregående eller nästa låt. På det sättet behöver du inte dra fram din telefon från fickan eller väskan bara för att byta låt.

Våra hörlurar är konstruerade på det mest optimala sättet för motionären – men också för vardagen. De sitter inte bara komfortabelt i öronen – har fylligt och skarpt ljud – de är också fyllda av praktiska funktioner. Våra trådlösa hörlurar har nämligen inbyggd mikrofon. Det betyder att om din telefon ringer, medan den är ansluten till din mobiltelefon via Bluetooth, kan du både acceptera samtalet och ringa upp en person.

Det betyder att du kan använda våra trådlösa hörlurar som handsfree-telefon, så länge som dina hörlurar är anslutna via Bluetooth, när du till exempel sitter i blien och normalt inte har möjlighet att prata i telefon så gör våra trådlösa hörlurar det möjligt att prata i telefon på ett säkert sett.

Flera olika typer av trådlösa hörlurar

Som med så många andra saker, är det också skillnad på vilken typ av hörlurar man föredrar. Några föredrar in-ear-modellen, där öronsnäckan sitter inne i örat och säkerställer ett skarpt ljud och en djup bas, medan andra föredrar on-ear-modellerna, där hörlurarna sitter på eller runt om örat.

Hos sports-headset.dk har vi både in-ear- och on-ear-modeller, så du kan välja det som passar bäst för dig. Utöver detta har vi ocks flera färgmöjligheter för våra modeler, så du kan få den färg som du tycker bäst om. Det finns till exempel möjlighet att välja mellan antingen en färgstark färg som limegrön eller rosa, men även en mer klassisk färg svart.

Ett konkurrenskraftigt pris

Vi har hos sports-headset.dk tagit ett aktivt val om att det ska vara överkomligt att lyssna till musik, podcasts och ljudböcker. Det har vi gjort för att det kan påverka humöret – oavsett om det är för fördjupning eller för att få energi till en träning – och ett gott humör bidrar till en sundare vardag. Därför har vi valt att det inte ska kosta en förmögenhet att skaffa sig ett par trådlösa hörlurar.

Våra priser är ytterst konkurrenskraftiga och befinner sig på en nivå som alla kan ha råd med. Vi anser nämligen att det inte ska vara priset som håller tillbaka dina möjligheter för att förbättra dig eller fördjupa dig. Alla våra trådlösa hörlurar ligger i ett prisläge mellan 249 – 899 kronor.

Använd dina trådlösa hörlurar till alla enheter

Då våra hörlurar alla ansluts med Bluetooth kan du spela musik, podcasts eller ljudböcker från alla enheter som är Bluetooth-kompatibla. Det betyder att det går mycket väl att ansluta dina hörlurar till både din smartphone och dator eller surfplatta – bara inte samtidigt. Det är dock snabbt och enkelt att avbryta förbindelsen till telefonen och snabbt upprätta förbindelsen till en dator eller en annan enhet.

På det sättet kan du snabbt ansluta dina hörlurar till en video på din dator för att därefter lyssna på musik på din telefon. Du ska därför inte vara rädd för att hörlurarna bara fungerar för en enhet, det finns med andra ord inga gränser för var och när du kan använda dina trådlösa hörlurar.

Utsökt ljud förpackat i en svettavvisande design

Det viktigaste med våra trådlösa hörlurar är givetvis ljudet. Vad hjälper det om du får smarta och komfortabla hörlurar, om ljudet är dåligt?

Här kan vi som tur var glädja dig med att ljudet i våra hörlurar är klart och rent samt har en djup bas, som hjälper till att öka motivationen när du tränar. När du kan känna musikrytmen genom basen, kan du klara av ytterligare en repetition, trycka lite extra på pedalerna eller löpa det där extra steget på löpturen.

Om du använder ett löparmband har du till och med mobiltelefonen nära hörlurarna. De ger en god och stabil förbindelse. På så sätt försäkrar du dig om att Bluetooth-funktionen inte plötsligt sviker och att du därmed inte längre har ljud i dina hörlurar.

De trådlösa hörlurarna är konstruerade för motions- och sportanvändning – och därmed också rörelse. Det betyder att du knappt märker av att du har hörlurarna på eftersom de inte rör sig även om du motionerar, instället sitter de kvar komfortabelt i öronen.

Slutligen är våra hörlurar svettavvisande och ar en god passform. Det betyder först och främsta att de inte glider runt i örat när du svettas utan sitter stadigt kvar på plats. Man vet även att elektronik och vätska i regel inte en god kombination, men våra hörlurar tar ingen skada när du svettas i samband med din träning. Eftersom våra hörlurar är konstruerade för träning och tar därmed också hänsyn till att du svettas, och det kommer inte att ha någon betydelse.